Gazete ilan Telefonları

Günlük yaşantımız içerisinde bir çok telefon numarasını kaydetmeden işimiz olduğu zaman aramayı tercih ederiz. İşlemlerimiz bittikten sonra bir çok telefon numarasını unuturuz. Gazete ilan telefonları da elimizin altında bulunması gereken telefon numaraları arasındadır. Herhangi bir eleman ilanı vermek için, ev veya araba satmak için gazete ilan telefonlarına ihtiyaç vardır.
Yaşamımız boyunca değerli kimlik, evrak kayıp ilanlarımızı da gazeteye vermemiz de son derece fayda vardır. İşte bu sebeple de bir gün nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport, fatura, irsaliye gibi bir kayıp evrak veya kimliğimiz olması durumunda gazeteye ilan vermek için gazete ilan telefonlarına ihtiyacımız vardır.
Gazete ilan telefonlarına ulaşmak için vakit ayırmamıza artık gerek kalmadı.
İstanbul Anadolu Yakası için; 0216.341.41.30
İstanbul Avrupa Yakası için; 0212.286.60.10
Ankara ve Tüm diğer iller için: 0312.311.34.04
Yukarıda bulunan telefon numaralarını aramanız gazeteye ilan vermeniz için yeterli olacaktır. Ayrıca gazete ilanı vermek hakkında tüm detaylı bilgileri öğrenebileceğiniz gazete ilan telefonlarımızı 7 gün 24 saat arayabilir ve ilan verip, bilgi alabilirsiniz.
Posta, Sabah, Hürriyet, Star, Zaman, Sözcü, Dünya ve tüm gazete ilan telefonlarına artık tek bir ilan telefonu ile ulaşmanız ve gazete ilanı vermeniz mümkündür. Nerede olursanız olun gazete ilan telefonlarımızı arayın ve uygun fiyatlarla ilan verin.

Gazete ilan Telefonları.