Gazete ilan Ajansi

Eleman, emlak, vasıta, duyuru, satılık, kiralık, vefat, taziye, anma, baş sağlığı, ölüm, kayıp ilanı gibi tüm ilanlarınızı gazete ilan ajansımız ile hızlı, pratik, kampanyalı ve ekonomik fiyatlarla gazetelerde yayınlatabilirsiniz. Gazete ilan ajansımız haftanın tüm günleri açık olup hizmet vermektedir. Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Trabzon olmak üzere tüm Türkiye’den zahmetsizce gazeteye ilan vermek için bizi aramanız yeterlidir. En profesyonel şekilde sizlere gerekli bilgilendirmeleri yapıp ilanlarınızı dilediğiniz gazetelerde yayınlamaktayız.
Ankara Gazete ilan Ajansı olarak 7 gün 24 saat kesintiz hizmet vermekteyiz. Posta, Sabah, Hürriyet, Zaman, Milliyet, Olay Gazetelerine ilan vermek ve diğer tüm gazetelere ilan vermek için bizi aramanız yeterlidir. Bizlere bir telefon ile her zaman ulaşabilir ve ilanlarınızı yayınlatabilirsiniz.

İstanbul Gazete ilan Ajansı olarak hem Avrupa Yakası gazete ilan ajansı, hem de Anadolu Yakası gazete ilan ajansı şubelerimizle hizmet vermekte olup, Hürriyet, Posta, Sabah, Zaman, Star, Milliyet, Sözcü gazetelerine ve diğer tüm gazetelere ilan vermek için bizi aramanız yeterlidir.

Posta Gazetesine ilan vermek istiyorum diyorsanız bizlere günün her saati ulaşabilir ve Posta Gazetesine kayıp ilanı, eleman ilanı, duyuru ilanı, personel, emlak, vasıta vs. gibi tüm ilanlarınızı kolaylıkla verebilirsiniz.

Sabah Gazetesine ilan vermek ya da Sabah Sarı Sayfalar’a emlak, eleman, vasıta, kayıp ilanı, vefat ilanı vs. vermek istiyorsanız bize ulaşabilir ekonomik ve kampanyalı olarak gazete ilanı verebilirsiniz.
Hürriyet Gazete ilan ajansımız ile Hürriyet İK ilanı, eleman, insan kaynakları ilanı, emlak ilanı, sahibinden satılık, kiralık ilanı, kayıp ilanı, vefat, anma, baş sağlığı, taziye ilanı ve tüm ilanlarınızı kolaylıkla ve pratik ödeme seçenekleri ile bizlere verebilir ve gazetede ilan yayınlatabilirsiniz.

Milliyet Seri ilanlar sayfalarına ilan vermek, ilan yayınlatmak istiyorsanız tüm illerden bizleri arayabilirsiniz, gazete ilanınızı yayınlatabilirsiniz. Milliyet Seri ilanlar servisi olarak eleman, kayıp, personel, çerçeveli ilanlar gibi tüm ilanlarınızı gazete ilan ajansımıza verebilmektesiniz.

Zaman Gazete ilan vermek istiyorum diyorsanız hiç vakit kaybetmeden gazete ilan ajansımızı rahatlıkla arayabilir yada ilan formunu doldurabilir ve Zaman Gazetesine ilan verebilirsiniz.

Ankara Seri ilanlar olarak ankara’nın tüm ilçe ve semtlerinden Çankaya, Yenimahalle, Sincan, Mamak, Keçiören gibi ve tüm Ankara semtlerinden Ankara Gazete ilan ajansımızı arayabilir ve ilan verebilirsiniz. Gazete ilan ücretleri ve fiyatlandırmaları, gazete ilan kampanyaları ve ödeme seçenekleri hakkında da sizlere daima bilgilendirmeler yapmaktayız.

İstanbul Seri ilanlar Avrupa Yakası ilan ajansımız ve Anadolu Yakası ilan ajanslarımızdan da yukarıdaki telefon numaralarından kolaylık ilan verebilmektesiniz. Müşteri temsilcilerimiz her zaman sizlere kesintisiz hizmet sunmakta olup yardımcı olmaktadır.

Avrupa Yakası Gazete ilan ajansımıza günün her saati 0212 286 60 10 nolu telefondan ulaşabilir, Hürriyet, Posta, Sabah, Zaman, Star, Milliyet, Sözcü gazetelerine ilan verebilir ve yayınlatabilirsiniz.

Anadolu Yakası Gazete ilan ajansımızı haftanın her günü 0216 341 41 30 nolu telefonumuzdan arayabilir, Posta, Sabah, Hürriyet, Star, Zaman, Sözcü, Milliyet gazetelerine kolaylıkla ilan verebilirsiniz.

Gazete ilanı verirken dikkat edilmesi gereken tüm konuları müşteri temsilcimiz sizlerle her daim paylaşmakta olup sizleri bilgilendirmektedir.

Gazete ilan kampanyaları hakkında, gazete ilan ücretleri, gazete ilan fiyatlandırmaları ile ilgili sizlere en güncel bilgileri her daim iletmekte olup yardımcı olmaktayız.

Gazetede ilanım ne zaman yayınlanır, gazete ilanım nasıl yayınlanır diye endişelenmenize gerek kalmadı. Gazete ilanınız ilan verdiğiniz bir sonraki gün hemen yayınlanmaya başlamaktadır. Size en uygun Baskı bölgesi neresi ise bu şekilde de ilan verebilir, dilerseniz tüm Türkiye Geneli’de ilan verebilmektesiniz.

Tahsilatlı Gazete ilanı vermek için bizi arayabilir, kolay ödeme seçeneklerimizden birini seçerek ilan ödemenizi rahatlıkla ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz. Artık nerede olursanız olun bir banka ATM’sinden, herhangi bir Postane (PTT)’den, ya da kredi kartınız ile güvenilir bir şekilde ödeme yapabilmektesiniz.

Tam sayfa ilan vermek, yarım sayfa ilan vermek, çeyrek sayfa ilan, kutulu ilan vermek istiyorum diyorsanız gazete ilan ajansı olarak sizlere yardımcı olmaktayız. Gazete ilanlarınızı güvenilir, kampanyalı ve ekonomik fiyatlı, hızlı bir şekilde vermek istiyorsanız bulunduğunuz her yerden bizi arayabilirsiniz.

Vefat ilanı vermek istiyorum diyorsanız ilan metninizi dilerseniz siz oluşturabilirsiniz, dilerseniz örnek ilan metinlerini sizlere sunarak ilan metninizi oluşturabilir ve ilan tasarımınızı gerçekleştirebiliriz. Vefat ilanı, ölüm ilanı, taziye ilanı, baş sağlığı gibi ilanlarınızın ölçülerini nasıl isterseniz o şekilde sizlere çizip sunmaktayız.

Kimliğimi kaybettim ilan vermek istiyorum diyorsanız Posta Gazetesine, Hürriyet Gazetesine, Zaman Gazetesine, Sabah Gazetesine, Sözcü Gazetesine kayıp ilanı verebilirsiniz. Diploma kayıp ilanı, tasdikname kayıp ilanı, fatura, irsaliye, perakende fişi, öğrenci kimliği, lisans diploması kayıp ilanı ve diğer tüm kayıp ilanlarınızı gazeteye vermek için bizi her yerden arayabilirsiniz ve gazeteye kayıp ilanı verebilirsiniz.

Seri ilan vermek istiyorum diyorsanız yapmanız gereken tek şey ilan formumuzu doldurarak bize göndermeniz, bu işlem toplamda 2 dakikanızı alacaktır ve size telefon ya da mail ile 2 dakika içerisinde uzman müşteri temsilcimiz size dönüş yapıp ilanınızı yayınlamak için size yardımcı olacaktır.

Hürriyete, Postaya, Sabaha, Milliyete, Zamana, Sözcüye diğer tüm gazetelere seri ilan, emlak ilanları, vasıta, araç ilanları, kayıp ilanı, vefat ilanı, taziye ilanı, kutlama ilanı, özel gün ilanı vermek istemeniz durumunda gazete ilan ajansımızı her zaman arayabilir ve bu gazetelerde ilan yayınlatabilirsiniz. Gazeteye ilan verirken dikkat edilecek hususlar, kampanyalı ilan vermek, ekonomik, hızlı, acil ilan vermek için bizleri her saat arayabilirsiniz. Ekonomik ilan vermek ve ucuza ilan yayınlatmak istiyorsanız bizlere her zaman ulaşabilirsiniz. İlan örnekleri hakkında, ilan tasarımları hakkında sizlere en kesin ve en net bilgileri her zaman vermekteyiz. Seri ilan ajansımız günün her saati sınırsız bir şekilde sadece gazete ilanı hizmeti vermektedir. Sizlere en iyi hizmeti vermek için sürekli kendimizi geliştirmekte ve gelişen teknoloji ile birlikte sizlere en hızlı hizmeti vermeyi her zaman hedeflemekteyiz.

İletişim Numaralarımız