Çıkış Belgesi Kayıp ilanı

Okullar’dan ve üniversitelerden mezun olmamız durumunda mezun olduğumuza dair aldığımız belgenin ismi çıkış belgesidir. Çıkış belgesini kaybetmemiz durumunda gazete ilanı vermek gerekmektedir.

Üniversitelerin herhangi bir bölümünden mezun olduktan sonra alınan çıkış belgesinin kaybedilmesi durumunda, gazeteye çıkış belgesi kayıp ilanı vermek için, ilan servislerimizi 24 saat boyunca dilediğiniz zaman arayabilir, ilan verebilirsiniz.

Gazete ilanı vermek istiyorum diyorsanız www.gazeteilanvermek.com adlı siteden kolaylıkla gazete ilan detaylarını ve örnek ilan metinlerini inceleyip, kolay ödeme seçenekleri ile ilanların verilmesini sağlayabilirsiniz.

Gazete ilan servisleri sizlere hizmet sunmak için haftanın her günü aktif olarak hizmet vermektedir. İl olarak İstanbul, Ankara, Bursa ve diğer tüm illerden bizi aramanız durumunda gazeteye ilan verme işlemlerinizi yapmış olursunuz.

Gazete ilan ver sayfasından ilan formu doldurabilir, baskı bölgesi, yayınlanacağı bölge, ilan metni gibi ayrıntıları bu kısımdan bize gönderebilirsiniz. Gazete ilanı ödemelerinizi ödeme seçenekleri sayfasından havale, eft, mail order veya sanal pos seçeneklerinden istediğiniz bölümden gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye’de en çok okunan ve en çok tirajı olan ulusal gazetelere çıkış belgemi kaybettim ilanı verebilir ve yayınlatabilirsiniz.

Bunun yanı sıra diğer evrak, kimlik, diploma gibi kayıp ilanlarınızın hepsini gazeteye vermek istiyorum dediğiniz her an ilan servislerimiz ile yapmanız mümkündür. Siz de hiç vakit kaybetmeden, ilanınız var ise ilan servislerimizden herhangi bir şubemizi telefon ile arayın. Kolayca, uygun fiyatlı ve ucuza ilan yayınlatın. İlanlar hemen ertesi günkü gazeteler de yayınlanmaktadır. Hangi şehirde olursanız olun fark etmez, bizlere tek bir telefon ile ulaşın, arayın, ilanlarınızı çok daha ucuza yayınlayalım. Gazeteye ilan verdiğime dair evrak almak istiyorum diyorsanız, bizi aramanız ve ilan vermeniz durumunda ilan verdiğinize dair evrak göndermekteyiz.

Kolay ve uygun ödeme seçenekleri ile en ucuz gazete ilanlarınızı Türkiye geneli ve ulusal yayın yapan gazetelere, Posta’ya, Sabah’a, Hürriyet’e verebilirsiniz.

  • Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksek Okulu Elektronik bölümünden aldığım çıkış belgemi ve nüfus cüzdanımı kaybettim. Hükümsüzdür. Saadet Çamcı (Bozkurt)
  • ERCİYES Üniversitesi YMMF’den aldığım mezuniyet çıkış belgemi kaybettim. Hükümsüzdür. Mesut Değirmen
  • MSÜ GSF Tekstil Tasarım bölümünden aldığım Sanatta Yeterlilik çıkış belgemi kaybettim. Hükümsüzdür. Mustafa Gürgüler