Posta ilan Ver

Posta gazetesi en çok okunan gazete olması ile seri ilan sayfaları da en çok rağbet gören gazetelerden birisidir. Posta gazetesi seri ilan sayfalarında yayınlanan ilanlar müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Seri ilan kampanyaları ile sizlere en uygun kampanyaları sunmakta olan Posta gazetesine verilen ilanlar 2 güne 5 gün, 2 güne 7 gün şeklinde yayınlanmakta ve gazetedeki ilanlar daha uzun süre yayında kalmaktadır. Uygun fiyat avantajını da kampanyalarının yanında sunmakta olan Posta gazetesine seri ilan verme işlemleri ise oldukça kolaydır. Gerekli olan tek şey Posta ilan ajansını irtibat telefonlarından aramak olacaktır. Posta seri ilan sayfalarına verilen tüm ilanlar hemen ertesi gün yayına alınmaktadır. Hızlı, güvenilir ve profesyonel hizmet sunan Posta ilan ajansı sayesinde ilanlar artık çok daha uygun fiyatlara gelmektedir.
Haftanın her günü Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere 24 saat sizlere hizmet vermekte olan Posta ilan servisleri sayesinde sürekli olarak dilediğiniz zaman diliminde bizleri arayıp gazeteye ilan verebilirsiniz. Gazeteye verilen her ilanınızı özenle hazırlayıp, sorunsuz ve herhangi bir problem yaşanmaması adına en az 3 defa teyid ederek ilanlarınızın yayına alınmasını sağlamaktayız.
Gazete ilanlarınızın ayrıca Posta gazetesinde sarı kutulu veya sarı zeminli, gri zeminli yayınlanmasını isterseniz, başlıklı veya 14 puntolu dikkat çekici ilanlar olmasını da sağlamaktayız. Başlık ve punto gibi yazı karakterleri kullanarak ilanlarınızın çok daha kısa sürede dönüş almasını hedefleyen bu yazı karakteri sizlere en kısa sürede daha kesin sonuçlar sunmaktadır. Bunların yanı sıra alt üst çizgili gazete ilanları ve seri ilanlar vererek ilanlarınızın diğer tüm ilanlardan ayrılmasını ve göze daha çok görünmesini de sağlamaktayız.
Çerçeveli ve kutulu 1×5 maktu kutu ilanlarını da Posta seri ilanlar sayfalarında yayınlamaktayız. Duyuru ve kayıp ilanı fiyatları da en uygun fiyata sahip olan Posta gazetesi seri ilan sayfaları sayesinde genel kurul, dernek, toplantıya çağrı ve kayıp ilanlarınızı da çok daha uygun fiyata verebilirsiniz. Gazeteye ilanlarınızı verdiğinize dair her zaman belge ve evrak gönderimi de yapmakta olan ilan servisimiz sizlere 7 / 24 hizmet vermekte olup müşteri memnuniyetini son derece ön planda tutmaktadır.
Her türlü gazete ilanı verme işlemi, sorularınız ve ilan fiyatlandırmaları, ilan örnekleri hakkında detaylı tüm bilgilere sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi bizlere her zaman dilediğiniz şehirden ulaşıp telefon ile de bilgilendirme alabilirsiniz.

Posta gazetesi seri ilan bürosu.