Vefat ilanı Vermek

Vefat ilanları gazetelerin iç sayfalarında yayınlanan, vefat eden kişilerin ailesi, yakınları veya iş arkadaşları tarafından verilmekte olan ilan türleridir. Vefat ilanları; Baş sağlığı, vefat, cenaze, anma vs. gibi başlıklar ile yayınlanabilmektedir.

Vefat ilanı vermek son derece karmaşık gözükmesine rağmen vefat ilan ajansımız sayesinde kolay ve her an yapılabilecek bir işlemdir.

Vefat ilanı verebileceğiniz gazeteler;

Hürriyet Gazetesi, Sözcü, Sabah, Cumhuriyet ve diğer tüm gazetelere vefat ilanı verme işlemlerini buradan kolaylıkla gerçekleştirin.

Vefat ilanları nereden verilebilmektedir ?

Vefat ve cenaze ilanlarınızın verileceği bu site ile kolaylıkla bizlere ulaşabilir ve gazeteye vefat ilan verme işlemlerinizi hızlı ve uygun fiyatlı halledebilirsiniz.

Tek adımda gazeteye vefat ilanı vermek;

Gazete vefat ilan büromuza İstanbul Anadolu Yakasından (0216) 341 4130 nolu irtibat telefonundan, İstanbul Avrupa Yakası büromuza (0212) 286 6010 nolu telefondan, Ankara ilan servisimize ise (0312) 311 3404 nolu telefonlardan 7 gün 24 saat ulaşıp gazeteye vefat ilanı vermek için işlem yapabilirsiniz.

Gazeteye vefat ilanı ne kadar tutmaktadır ?

Vereceğiniz vefat ilanları ölçülerine ve boyutlarına göre fiyatlandırılmakta ve bu şekilde hesaplanmaktadır. Güncel vefat ilanı fiyatları ve indirimli cenaze ilanları hakkında bizi aramanız durumunda vefat ilanı teklifi alabilirsiniz.

Ne zaman vefat ilanı verebilirim ?

Gazeteye vefat ilanı vermek için zaman ve saat kısıtlaması bulunmamaktadır. Her saat bizi aramanız durumunda vefat ilan verme işlemi yapabilmektesiniz.

Sizler de gazetelere vefat ilanı vermek için, fiyat teklifi almak ve indirimli, kampanyalı fiyatlandırmalardan yararlanmak için bizi arayınız. Ayrıca vefat ilanları ile ilgili olarak www.gazeteilanvermek.com/gazete-ilani adlı siteden de bilgi alabileceğiniz gibi bizlere iletişim ve ilan telefonlarından ulaşıp detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Vefat ilan bürosu