Tuzla Gazete ilan Bürosu

İstanbul Tuzla gazete ilan bürosu ulusal gazetelere, Türkiye geneli, İstanbul Baskısı, Ankara, İzmir, Adana Baskılarında ilan alan seri ilan bürosudur. Bütün gazetelere tek bir yerden ilan vermenizi sağlamaktadır. Firma, şirket veya birey olarak gazete ilanı vermek istiyorum dediğiniz de Tuzla gazete ilan bürosunu aramanız ilan vermeniz için yeterli olacaktır.

Tuzla ilan bürosu müşterilerine Posta, Sabah, Hürriyet gibi ulusal gazete seçeneklerinde ilanlar yayınlamayı sunmaktadır. Bir çok gazeteye Tuzla ilan bürosunu aramanız durumunda hemen ilan verebiliyorsunuz. Ayrıca ilanlarınız kampanyalı olarak yayınlanıyor.

Tuzla ilan bürosunu arayıp Posta gazetesi seri ilan sayfalarına, Sabah gazetesi sarı sayfalara, Hürriyet seri ilanlar sayfasına, Hürriyet insan kaynakları ekine ve daha bir çok gazeteye ilan verebilmektesiniz. Verdiğiniz tüm ilanlarınız özenle hazırlanarak size sunulduktan hemen sonra yayınlanmaktadır.

Firma veya şirket iseniz eleman ve iş ilanlarınızı dilediğiniz gazeteler de yayınlamaktayız. Sizler için en uygun dönüşüm alabileceğiniz ve hemen eleman ve personel bulabileceğiniz gazetelere ilanlarınızı almaktayız. Emlak, arsa, sahibinden konut ve tüm satış ilanlarınız için de gazete ilanı seçeneklerini sizlere sunarak ilanlarınızın hemen müşterilere ulaşmasını sağlıyoruz.

Kimlik, nüfus cüzdanı, diploma, ruhsat, plaka, ödeme kaydedici cihaz levhası, yazar kasa levhası veya ruhsatı, ehliyet ve pasaport gibi kayıp ilanlarınızı da gazeteye verebilmektesiniz. Tuzla ilan büroları sayesinde ulusal ve Türkiye geneli yayın yapan Posta, Sabah, Hürriyet, Sözcü gibi gazetelere kayıp ilanlarınızı da almakta ve yayınlamaktayız.

Yapmanız gereken tek şey Tuzla gazete ilan büromuzu aramaktır. Nerede olursanız olun bir telefon ile bütün gazetelere kolay ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlar ile gazete ilanı verebilmektesiniz.

Güncel ilan fiyatlandırmaları, kampanya ve pronosyonlu günler ile gazetelere 2 gün ilan verin ilanlarınız 5 veya 7 gün yayınlansın. Tuzla ilan servisini aramanız durumunda tüm ilanlarınızı kampanyalı yayınlatabilmektesiniz.

İlan vermek ve ilan örnekleri için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Tuzla gazete ilan bürosu