Kampanyalı Gazete ilanı Vermek

Gazetelerin seri ilan sayfaların da yayınlanan ve eleman, emlak, vasıta, duyuru ve kayıp ilanı olarak adlandırılan tüm ilanlara seri ilanlar denilmektedir. Bu ilanların belirli bir süre promosyonlu ve kampanyalı olan paketleri de mevcuttur. Kampanyalı gazete ilanı vermek için gazete ilan bürolarını aramanız yeterli olacaktır.
Kampanyalı gazete ilanı vermek istiyorum diyorsanız 7 gün 24 saat gazete ilan servislerini arayabilir ve Hürriyet, Posta, Sabah, Star, Sözcü, Hürses gibi gazetelere kampanyalı ilanlar verebilirsiniz.

Nedir bu kampanyalı ilanlar ?
Kampanyalı ilanlar her gazeteye göre farklılık göstermektedir.

Posta gazetesine eleman ilanı verirseniz 2 gün sizden 3 gün kampanyalı olacak şekilde ilanınız 5 gün yayınlanır. Siz 2 günlük ücret ödersiniz ilanınız 5 gün yayınlanır. Aynı şekilde emlak, vasıta, devir ilanlarında da Posta gazetesine 2 günlük ilan verirseniz ekstra 5 gün daha yayınlanır ve ilanınız 7 gün yayında kalır.

Sabah gazetesine eleman, iş ilanı ve emlak, devredenler ilanı verirseniz 2 gün ilan ücreti ödemeniz de Sabah gazetesi 5 gün kampanya veriyor ve ilanlarınız 7 gün yayınlanıyor.

Hürriyet gazetesi ilanları 2 güne 5 gün kampanya vererek sizlere 7 günlük ilanınızı yayınlatmanızı sağlıyor.

Daha bir çok gazeteye kampanyalı ilan verebilirsiniz. Güncel kampanyaları öğrenmek ve gazeteye ilan vermek için bizleri her zaman arayıp gazeteye ilan verebilirsiniz.

Gazete ilan departmanı.