Tasdikname Kayıp ilanı Vermek

Tasdikname kayıp ilanları da diğer tüm kayıp ilanları gibi gazeteler de yayınlanması gerekmektedir. Tasdiknamesini geçmiş dönem de veya bugün kaybeden kişilerin ve bireylerin tasdikname kayıp ilanı vermesi gerekir.
Her gün kaybolan evraklarımız ve kimliklerimiz vardır. Bu evrakların içerisinde yer alan tasdiknamelerimizin yenisini okula başvuru yaparak çıkartırız. İşte bu kayıp durumunda gazeteye tasdikname kayıp ilanının verilmesi gerekmektedir. Gazete ilanı ile başvuru yapılmaktadır.
Seri ilan sayfaları yayınlayan Hürriyet, Posta, Sabah gibi gazetelere kayıp ilanı alan online kayıp ilanı servisi ile her yerden bir telefon ile ilan vermek mümkündür. Kayıp ilanı vermek için telefon numaralarımızdan ilan bürolarını aramanız yeterli olacaktır. Okul formatlarına uygun ve en ucuz kayıp ilanı yayınlayan ilan büroları sizlere her gün ve her saat hizmet vermektedir.
Tasdikname kayıp ilanı örnekleri ve güncel fiyatı, ilan metinleri ve ilan vermek için Türkiye’nin tüm illerinden bizi arayıp gazeteye tasdikname kayıp ilanı verebiliyorsunuz.

Tasdikname Kayıp ilanı örnekleri;

  • Kurtuluş Lisesi tasdiknamemi kaybettim. Hükümsüzdür. Sefa Açıklıkaya
  • 12.04.2011 tarihinde Ahi Evran Lisesi tasdiknamem kaybolmuştur. Hükümsüzdür. Duygu Özarslan
  • Ankara Atatürk Lisesi tasdiknamemi kaybettim. Hükümsüzdür. Seval Şentürk