Sözcü Gazetesine ilan Vermek

Sözcü gazetesi en çok tercih edilen günlük yayınlanan gazeteler arasındadır. Gerek satış oranı, gerekse de okunma oranı olarak yüksek bir orana sahip olan Sözcü gazetesine ilan vermek için ilan servisimizi tercih etmeniz durumunda ilanlarınız çok ekonomik ve uygun fiyat avantajı ile yayınlanmaktadır.

Sözcü gazetesine vefat ilanlarınızı, başsağlığı, anma ve taziye ilanı gibi cenaze ilanlarınızı vermeniz durumunda ilanlarınız tam sayfa, yarım sayfa ve çeyrek sayfalar boyutlarında veya istenilen boyutlarda yayınlanmaktadırlar.

Sözcü gazetesine firma tanıtımı ilanı vermek istiyorum diyorsanız size özel renkli veya siyah beyaz tasarımlar yapılarak firma tanıtımı ilanlarınızı da Sözcü’ye vermenizi sağlamaktayız.

Sözcü gazetesine duyuru ilanı vermek, genel kurul ilanları, kongre ve dernek ilanı vermek istiyorum diyorsanız ilanlarınızı Türkiye geneli baskısında veya istediğiniz bölgelerde ve şehirlerde yayınlıyoruz.

Sözcü gazetesine federasyon ilanı vermek veya kalkınma ajansı ilanı vermek istiyorum diyorsanız en uygun fiyat ve ilan ölçüleri ile sizlere tasarımlarımızı sunarak ilanlarınızı hızlı ve ekonomik fiyat avantajları ile yayınlamaktayız.

Ayrıca Sözcü gazetesine basın ilan kurumu ilanı ve zorunlu yayınlanması gereken ilanların da yayınlamasını yapan Sözcü ilan servisimiz sayesinde İstanbul, Ankara, Antalya vs. nerede olursanız olun, bizi aramanız durumunda Sözcü gazetesine olan tüm ilanlarınızı hızlı ve güvenilir bir biçimde yayınlamaktayız.

Sözcü gazetesine ilan vermek, ilan örnekleri ve ekonomik bir biçimde ilan yayınlatmak istiyorsanız ilan servislerimizi irtibat telefon numaralarımızdan aramanız yeterli olmaktadır.

Sözcü Gazete ilan Bürosu