Sincan Gazete ilan Büroları

Sincan Gazete ilan Büroları

Sincan Gazete ilan Büroları 7 gün 24 saat gazete ilan vermenin adresi.

Sincan Gazete ilan bürosu tüm ilanların gazetelere verilmesini sağlayan ve sürekli olarak 7/24 ilan verme işlemlerini yapabileceğiniz ilan bürosudur. Günün her saati ilan verme işlemleri yapılmaktadır.

Ankara Gazete ilan Telefonu: 0312 311 34 04

7 / 24 Mobil ilan Hattı: 0532 675 85 15

İstanbul Anadolu Yakası Gazete ilan Telefonu: 0216 341 41 30

İstanbul Avrupa Yakası Gazete ilan Telefonu: 0212 286 60 10

Bursa Gazete ilan İletişim: 0224 512 28 28

 

Ankara’nın tüm semtlerinden ve ilçelerinden gazetelere ilan vermenin tek adresi.

 

Sincan Gazete ilan bürosu sayesinde tüm gazetelere ilan ve seri ilan verme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Son derece basit adımlar ile gazeteye ilan verme hakkında bilgi alabilir, ilan kampanyaları, ilan fiyatlandırmaları, uygun fiyata gazete ilanı verme seçeneklerinden bir telefon ile yararlanabilirsiniz.

Gazete ilan formu doldurup ilanınızı buradan http://www.gazeteilanajansi.com/ilan-ver/ gönderebilirsiniz.

Hürriyet Gazetesi, Posta, Sabah, Star ve Sözcü gazetelerine ilan verme işlemlerini tek bir yerden yapabilmek için, bir veya birden fazla gazeteye ilan vermek için bizi aramanız yeterlidir.

İnternet üzerinden online olarak gazete ilanı verebileceğiniz gibi, ilan formu doldurarak gazete ilanı da verebilirsiniz. İletişim kısmından bizi arayıp gazete ilanınızı anında verebilme işlemi de yapabilirsiniz. İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası gazete ilan telefonlarından, Ankara ve Bursa ilan iletişim telefonlarından bizi aramanız yeterli olmaktadır.

Sincan Gazete ilan bürosu ile Hürriyete, Postaya, Sabaha, Stara, Sözcüye bir telefon ile nerede olursanız olun ilan verme işlemi yapın.

Sincan Posta Gazete ilan Bürosu

Posta gazetesine seri ilan, eleman, ve kayıp ilanlarının tamamını buradan verebilir ve ilan yayınlatabilirsiniz.

Eleman ilanı;

Muhasebe elemanı, cafe bar restoran, tekstil elemanı, bulaşıkçı, vasıfsız eleman, pazarlamacı, müdür, mobilya elemanı gibi bir çok eleman ihitiyacınızı hemen karşılamak için gazete ilanlarından yararlanabilirsiniz. Firmanıza, şirketinize eleman ihtiyaçlarınıza gazete ilanı vererek çözüm bulabilirsiniz.

Emlak ilanı

Gayrimenkul, emlak ve taşınmaz ilanlarınızı satılık veya kiralık olarak gazete ilanı vererek satabilir veya kiralayabilirsiniz.

Vasıta – Araç ilanı

Aracınızı mı satmak istiyorsunuz ? Veya araçlarınızı mı kiralamak istiyorsunuz ? Gazete ilanı vererek satılık ve kiralık araçlarınıza anında müşteri bulabilirsiniz.

Sincan Hürriyet Gazete ilan Bürosu

Vefat – Ölüm ilanı – Cenaze ilanı

Sincan Gazete ilan bürosu ile gazeteye tam sayfa, yarım sayfa, istediğiniz boyut ve ölçülerde vefat ilanı ve ölüm ilanı gibi ilanlarınızı verebilirsiniz. Gazete vefat ilanı büromuz sayesinde ekonomik fiyata vefat ilanı verme işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Kayıp ilanı – Zayi ilanı

Sincan Gazete ilan bürosu kayıp kimlik, evrak, öğrenci kimliği, diploma, ehliyet SRC belgesi ve tüm kimlik, evrak, kayıp ilanlarınızı ve zayi ilanlarınızı en uygun fiyata yayınlamaktadır. Herhangi bir evrak veya kimliğin kaybolması durumunda gazete ilanı vermeli miyim ? diye düşünmenize gerek kalmadan ilan bürolarımızı arayıp anında gazeteye kayıp ilanı verme işlemi yapabilirsiniz.

Sincan Sabah Gazete ilan Bürosu

Duyuru ilanı

Genel kurul, dernek ve duyuru ilanlarınızı her zaman gazete ilan servisimizi arayıp istediğiniz gazeteye uygun fiyata yayınlatabilirsiniz.

Sincan Gazete ilan bürosu sayesinden en uygun fiyata zayi ilanı ve kayıp ilanlarınızı verebileceğiniz gibi son derece uygun fiyat ve kampanyalı olarak eleman ve emlak ilanlarınızı da bizi aramanız durumunda yayınlatabilirsiniz.

Gazete ilanı sektöründe yıllardır hizmet sunan Sincan Gazete ilan bürosu sayesinde 7 gün 24 saat gazete ilanı verme işlemlerini, profesyonel ekibimiz sayesinde bir telefon ile gerçekleştirin. Uzman kadromuz ile gazete ilanınız titizlikle hazırlanır, size en uygun fiyat ve kampanya seçenekleri ile yayınlanır.

Gazete ilan bürolarımız sizlere çok daha iyi ilan hizmeti vermek için günün her saati çalışmaktadır. BU sebeple her saat bizi arayıp gazete ilanı verme işlemi yapabilirsiniz. Bir firmanın veya şirketin yazar kasa ruhsat kayıp etmesi durumunda ilan vermesi gerekirken, bir öğrencinin kimlik, diploma gibi evrakları kaybolması durumunda yeni belge ve evrak için gazete ilanı vermesi gerekir. Ayrıca nüfus cüzdanı ve diğer kimliklerin kayıp olması durumunda gazete ilanı verilmesi ileride yaşanacak olumsuz durumlar için kişiyi güvence altına almış olacaktır.

İstanbul, Ankara, Bursa ve diğer illerden Hürriyet, Sabah, Posta ve diğer gazetelere nasıl ilan verebilirim diye düşünmenize gerek kalmadan tüm gazetelere buradan ilan verin. Uygun fiyatlı seri ilan verme işlemlerinizi ve diğer tüm ilan işlemlerini kolaylıkla bir telefon ile halledin.

Kayıp ilanı verme aşamalarında nüfus cüzdanı, ehliyet, SRC belgeleri, psikoteknik, atr belgesi, diploma, lisan diplomaları, makbuz, fatura, yazar kasa ruhsatı, ÖKC ruhsatı, irsaliye, sevk irsaliyeleri gibi pek çok şahsi veya şirket evrak kayıp ilanlarınızı ilan ajansımızdan kolaylıkla verin.

Personel, eleman arayışlarınıza kesin çözümü kolay ve hızlı bir şekilde sonuçlandırmak için ilan bürolarımızı arayıp gazeteye eleman ilanlarınızın başlıklı, düz seri ilan, çerçeveli ilan olarak vermeniz mümkündür.

Geçici koruma kimlik belgeleri, yabancı tanıtma belgesi, ön kayıt belgesi, ikametgah belgesi gibi tüm kayıp ilanlarını da buradan verebilirsiniz.

Sincan Dünya Gazete ilan Bürosu

Gazete ilanı ödeme seçenekleri ise size güvenilir ödeme imkanları sunar. Bulunduğunuz her yerden banka havalesi, eft veya ptt ile ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı ile de anında ilan ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Seri ilanlar ve diğer ilan türleri hakkında tüm merak ettiğiniz sorularınızı, fiyat, kampanya bilgilerini öğrenmek için bizi arayabilirsiniz. Ofise gelmenize gerek kalmadan, hangi ilde olursanız olun bir telefon ile her zaman ilan vermek mümkündür.

Günlük yayınlanan ve Türkiye’nin en çok tercih edilen gazeteleri Hürriyet, Posta, Sabah, Star ve Sözcü gazetelerine ilan vererek en hızlı şekilde ilanlarınızın yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Seri ilan olarak en az 3 kelimeden başlayıp dilediğiniz kelime miktarı ile ilan vermek işlemi yapabilirsiniz.

İnsan kaynakları sayfalarına İK ilanı vererek personel bulma işlemlerinizi çerçeveli ilanlar ile çok hızlı sonuca kavuşturabilirsiniz. İnsan kaynakları sayfaları tamamen personel ilanları yayınlanmasından dolayı bu sayfalarda hemen personel bulma imkanınız daha üst seviyededir. Gazetelerin İK sayfalarına çerçeveli ve kampanyalı ilanlar verebilirsiniz.

Eleman ilanlarında 2 yayına toplam 5 yayın veya 2 yayın ilan vermeniz durumunda toplam 7 gün gazete + internet sayfasında ilanlarınız yayınlanır. Günlük, haftalı, aylık ilan verip daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.

Ayrıca firmanızı veya internet sitenizi online olarak tanıtabilir, ilanlarınızda telefon numarası, mail adresi veya internet site adresinizi yayınlatabilirsiniz.

Sincan Gazete ilan Servisi

Gazetelerin ilan sayfalarına ÇED ilanı, Kalkınma Ajansı ilanı, Mal alımı ilanı, İhale ilanları ve diğer tüm duyuru ilanlarınızı 4×10, 4×25, 3×10 gibi bir çok ölçü seçeneğinde verip yayınlatabilirsiniz. Yayınlanması gereken zorunlu çerçeveli gazete ilanlarınızın da tasarımları ücretsiz olarak profesyonel grafikerlerimiz tarafından yapılır.

Gazete ilan verme saatleri ise bölgelere göre farklılık göstermektedir. Bugün verilen bir ilanın, yarın için yayınlanması isteniyor ise baskı bölgesine göre İstanbul, İzmir, Ankara, Türkiye geneli baskı saatlerini öğrenmek için bizi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Gazeteye ilan verirken İstanbul’da yayınlanmasını istediğiniz bir ilanı İstanbul Baskısı, Ankara’da yayınlanacak olan ilanı Ankara baskısı olarak vermeniz gerekmektedir. Çanakkale, Gebze, gibi illerde yayınlanmasını istediğiniz ilanın baskı bölgesi İstanbul Taşra Baskısıdır. Kırıkkale’de yayınlanacak ilan bölgesi ise Ankara Taşra baskısıdır. Bu baskı bölgelerini bizi arayıp öğrenebilirsiniz.

Gazete ilanları istenilen illerde yayınlanabileceği gibi tüm Türkiye genelinde de yayınlanır. Türkiye Baskısı verilen ilanlar ise tüm illerde yayınlanmaktadır. Tüm il ve ilçeler, semtler Türkiye geneli verilen bir ilanı mutlaka görmektedir.

Sincan Gazete ilan bürosu Dünya gazetesine de ilan almaktadır. Dünya gazetesine genel kurul ilanı, dernek ilanları, ÇED ilanı ve kalkınma ajansı ilanları tarafımızdan verilmektedir.

Sincan gazete ilan bürosu iletişim telefonlarına buradan http://www.gazeteilanajansi.com/iletisim/ ulaşabilirsiniz.

Sincan Gazete ilan bürosu sayesinde bütün gazetelere bir tek yerden ilan verme imkanınız bulunmaktadır. Sincan ilan büromuz Hürriyet, Sabah, Posta, Star, Sözcü gazetelerine ilan almaktadır.

Sincan Gazete ilan Büroları