Seri ilanlar

Gazetelerin seri ilan sayfalarına verilen en az 3 kelimeden oluşan ilanlara seri ilanlar denilmektedir. Seri ilanlar olarak gazetelere eleman ilanı, emlak ilanı, vasıta ilanı, duyuru ilanı, kayıp ilanı gibi ilanlar verilmekte olup düz yazı şeklindedir. Dilerseniz ilanınızın daha çok ilgi görmesini sağlamak amacıyla ilanınıza 14 punto başlık verebilir, alt üst çizgi ile diğer ilanlardan ayrılmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca ilanlarınızın daha çok ilgi görmesini isterseniz ilanınızın bulunduğu zeminin sarı kutulu veya gri kutulu olmasını da sağlayabilmekteyiz.

Gazeteye seri ilan verilirken ilan metninin anlaşılır olması önemlidir. Aranan personel, satılacak ev, işyeri arsa gibi ilanlarınızda ilanınızın içerisine ilçe veya semt eklenmesi daha net bir şekilde sizlere dönüşüm sağlanmasına yardımcı olacaktır. İlanlarınızın uzunluğu sizin tercih ettiğiniz şekilde olabilmektedir. Seri ilanlarda ilan ücretlendirmesi kelime fiyatına göre belirlenmekte olup her gazetede değişiklik göstermektedir. Ayrıca ilanınızın çıkarılacağı baskı bölgesine göre de ilan fiyatlandırmaları değişiklik göstermektedir.Her gazetenin eleman, emlak, vasıta gibi seri ilanlarındaki kampanyaları, promosyonları da farklılık göstermektedir. Bizler sizlere bu konuda da net ve güncel bilgiler sunmaktayız.

Gazetelere Dernek, genel kurul, olağan üstü genel kurul ilanı, ihale ilanı gibi ilanlarınızı da uygun fiyatlı bir şekilde verebilmektesiniz.Tek bir telefon ile Türkiyenin her yerinden kolay ödeme seçenekleri ile kampanyalı bir şekilde gazete ilanı verebilir ve yayınlatabilirsiniz.

Gazete ilan ajansı.

İletişim Numaralarımız