Kartal Posta ilan Servisi

İstanbul Anadolu Yakası Kartal Posta ilan servisi tüm Türkiye’den her zaman gazete ilanı vereceğiniz bir servistir. Kartal ilan bürosu düzenli olarak her gün sizlerden gelen gazete ilanlarını almakta ve yayınlamaktadır. Posta gazetesi Kartal ilan servisi tam yetkili ilan ajansıdır. Bu sayede her koşulda gazete ilanlarını kolayca, zahmetsizce ve güvenilir koşullarda ilan servisine vermeniz mümkündür.
Sürekli kendisini yenileyen, köklü, gazete ilan sektöründe her gün hizmet vermekte olan Kartal Posta ilan servisi sizlere en iyi gazete ilan hizmetini sunmaktadır. Memnun müşteriler, uygun fiyatlar, kampanyalı ilanlar ve çeşitli ilan örneklerinin sunulduğu ilan servisi ile Posta gazetesine ilan vermek çok daha kolay hale gelmektedir.
Basın ilan kurumu ilanı, resmi ilanlar ve zorunlu yayınlanması gereken ilanlarınızı Posta gazetesine Türkiye geneli baskısında veya İstanbul, Ankara, İzmir baskılarına verebilirsiniz.

Kartal ilan servisi gazete ilanları konusunda aşağıdaki ilanların tümünü almakta yetkilidir.

Gazetelere eleman ilanı,

Emlak, konut, arsa, tarla satış ilanı ve kiralık ilanları,

Otomobil ve araç satış kiralama ilanları,

Duyuru, kongre, ÇED ilanı,

Genel kurul, dernek, ihale ve 3.kişilere duyuru ilanları,

Kimlik zayi ve evrak kayıp ilanı,

İnsan kaynakları ilanı,

Sosyal ilanlar kategorisinde bulunan vefat ilanı, baş sağlığı, taziye, anma ve kutlama ilanları gibi tüm ilanları kolaylıkla verebileceğiniz bir servistir.

İstanbul Kartal’da bulunan Posta gazetesi yetkili ilan servisi siz müşterilerine düz seri ilan seçenekleri sunduğu gibi ayrıca başlıklı, puntolu, günlük, haftalık ve aylık kampanya seçenekleri ile ilan verme imkanın da sunmaktadır. Verilen gazete ilanları özenle hazırlanarak, doğru ve tam bir şekilde hemen yayınlanmaktadır. Güvenli ödeme seçenekleri bankalardan, ptt’lerden ve kredi kartı ile ödeme imkanları sunan Kartal ilan servisi sayesinde tek bir yerden tüm ilanlarınızı verme imkanı sağlamaktayız. Amacımız müşteri odaklı, güler yüzlü, uygun fiyat ve kampanya seçenekli ilan imkanları ile sizlere hizmet sunmaktır.

Her türlü gazete ilanlarınız için fiyat ve kampanya teklifi almak için Kartal ilan servisini günün her saati arayabilirsiniz. Kolay ilan vermenin adresi.

Kartal Posta ilan Servisi