Genel Kurul ilanı Vermek

Genel kurul ilanlarınızı yayınlatmak için gazete ilan ajansımızı tercih edip, uygun fiyatlı bir biçimde gazeteye genel kurul, dernek, olağanüstü genel kurul gibi bir çok ilanı verme işlemi yapabilirsiniz.

Gazeteye seri ilan olarak veya çerçeveli ilan olarak genel kurul ilanlarınızı kolaylıkla vereceğiniz ilan ajansımız sizlere her saat ilan hizmeti sunmaktadır.

Her ilden ilan vermek istiyorum diyorsanız, gazeteye genel kurul ilanımızı vermek istiyoruz ne yapmamız gereklidir ? diyorsanız gazete ilan ajansını arayıp genel kurul ilanı ve duyuru ilanlarınızı kolaylıkla, ucuza verebilirsiniz.

Gazete ilanlarında sürekli olarak 24 saat hizmet sunan ilan ajansı sayesinde gazeteye ilan vermek için ister bizleri direk iletişim telefonlarından arayın, dilerseniz de gazete ilan ver sayfasından ilan formu doldurun ve gönderin. Her şehirden ilan servisimizi arayıp, ekonomik ücretlerle, kolay ödeme imkanları ile gazeteye ilanlarınızın verilmesi sağlayabilirsiniz.

Dilerseniz www.gazeteilanvermek.com adlı siteden de kolaylıkla gazete ilanları ve duyuru ilanları hakkında detaylı bilgi sağlayabilirsiniz. Kolay ödeme seçenekleri ile havale ve kredi kartı ödemelerimiz mevcuttur.

Gazeteye kolaylıkla bütün ilanlarınızı uygun fiyatlı bir şekilde, hemen yayınlayalım.

Gazete ilan ajansı

 

Olağanüstü Genel Kurul ilanı Örneği;

İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü

Ticaret Sicil No: 322311

Ticaret Unvanı: Lila Tekstil Örme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Ticari Adres: İstanbul Bağcılar Mahmutbey Göztepe Mahallesi Orhangazi Caddesi Papağan Sokak Bektaşlar İş Merkezi No: 12 Kat: 1

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına Davet;

Yyukarıda bilgileri yazılı şirketimizin Yönetim Kurulunun 27.10.2015 tarihli almış olduğu 2015/04 sayılı karara istinaden;

04.12.2015 tarihinde, Saat: 13:30’da, İstanbul Bağcılar Mahmutbey Göztepe Mahallesi Orhangazi Caddesi Papağan Sokak Bektaşlar İş Merkezi No: 12 Kat: 1 adresinde,

Aşağıdaki Gündem Maddeleri çerçevesinde 2015 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı T.T.K.414 Maddesine göre gerçekleştirilecektir.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantımıza, Ortaklarımızın asaleten veya vekaletname ile temsilcilerinin katılımının sağlanması hususu ilan olunur.

Şirket Yetkilisi- Yetkilileri

Yönetim Kurulu

Efe Eyüp ERSAN

GÜNDEM:

Açılış, Toplantı Başkanlığının seçimi ve Tutanaklara İmza yetkisinin verilmesi

Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Ketenci’nin görevine son verilmesi ve Yeni Yönetim Kurulunun seçimi

Şirket Ana Sözleşmesinin Sermaye 6.Maddesinin tadili

Dilek ve Temenniler

Kapanış