Ehliyet Kayıp ilanı Vermek

Ehliyet diğer bir isim ile sürücü belgeleri araç kullanmak için belirli bir yazılı ve pratikteki sınavlardan sonra kişilere aldıkları araçları kullanmalarına yarayan kimliktir. Ehliyetin kaybolması durumunda gazeteye ilan vermek çok önemlidir.
Ülkemizde ehliyet bir nüfus cüzdanı gibidir ve bir çok yerde geçerliliği bulunmaktadır. Bu sebeple de herhangi bir zamanda veya herhangi bir durumdan ötürü kaybolmasında gazeteye ehliyet kayıp ilanı vermek gerekmektedir.
Ehliyetin kaybolması durumunda gazeteye hükümsüzdür ibaresi ile kayıp ilanı verilir. Kayıp ilanı fiyatı ise son derece uygun ve düşük maliyetlidir. Ehliyetlerini kaybeden kişilerin yenisini çıkartmaları ve başvuru yapabilmeleri açısından gazeteye kayıp ilanı vermeleri gerekmektedir.
Ayrıca kaybedilen ehliyetin kaybedildiği tarih hatırlanıyor ise yazılmasında son derece fayda vardır. Ehliyet kaybı olması durumunda gazete ilanı verilmesi ileri de yaşanacak olan olumsuz durumlardan dolayı kişileri güvence altına almaktadır. İlan gazetelerine kayıp ilanı vermek bu sebeple de çok önemlidir.
Geçmiş dönem de veya bugün sizler de ehliyetinizi kaybettiyseniz kayıp ilan bürolarımızı arayıp gazeteye ehliyet kayıp ilanı verebilirsiniz.
Türkiye’nin her yerinden ilan ve seri ilanlar alabilen yetkili ilan ajanslarımızı günün her saati arayıp ehliyet kayıp ilanı ve diğer tüm seri ilanları verebilmektesiniz. Sizlere en uygun fiyatlı gazeteler ve hızlı bir biçim de kaliteli hizmet vermekteyiz. Yerinde ödeme seçenekleri ile de güvenilir ödeme yapmanızı sağlamaktayız.

Ehliyet kayıp ilanı örnekleri;

  • 04.09.2014 tarihinde B sınıfı ehliyetimi kaybettim. Hükümsüzdür. Sevcan Durusu
  • E sınıfı ehliyetimi 12.07.2014’de kaybettim. Hükümsüzdür. Aysu Kayalı
  • 21.03.2014’de ehliyetim kaybolmuştur. Hükümsüzdür. Nagihan Turuncu
  • 06.03.2013 tarihinde B sınıbı ehliyetim zayi olmuştur. Hükümsüzdür. Pınar Balcı